Onze diensten

 

Kort samengevat zijn de diensten die wij kunnen leveren:

 

* Alles betreffende schilderwerk. Denk aan houten kozijnen, deuren, windveren, platen, maar ook steen, kunststof en metalen. Buitenschilderwerk wordt uitgevoerd met de synthetische verven en het binnenschilderwerk wordt uitgevoerd met de watergedragen producten.

* Behangen. De welbekende winterklus. De behang werkzaamheden kunnen in allerlei soorten en maten worden uitgevoerd. Zo zijn er verschillende diktes en breedtes, maar ook verschillende functies (bescherming of verfraaiing). Een vak apart waar wij ook in zijn gespecialiseerd.

* Glas zetten. Je ontkomt er niet aan, een ruit die kapot of lek is. Of enkelglas dat vervangen moet worden naar dubbelglas. Zoals men wel eens zegt ‘wij zijn van alle markten thuis!’. Glas behoort dus ook bij onze dienst die wij leveren.

* Houtrot herstel. Hetgeen wat je liever niet geconstateerd wilt hebben. Er kunnen verschillende oorzaken van houtrot zijn. Bij het opnemen van het werk en bij het uitvoeren van de klus wordt gekeken naar wat nou de oorzaak van het houtrot is. De oorzaak wordt aangepakt, zodat er geen houtrot terug komt. Wederom maakt dit ook onderdeel deel uit van onze diensten.

 

Alles wat wij kunnen bieden, doen wij vol passie en zorgvuldigheid. Onze visie is en blijft ‘de werkzaamheden worden verricht alsof het onze eigen woning is’. Het eindresultaat moet het neusje van de zalm zijn.