De recensies zijn natuurlijk ook belangrijk. Door de gedeelde ervaringen van klanten, kan de nieuwe klant een gerust gevoel krijgen. Op deze pagina kunt u de recensies lezen en natuurlijk ook zelf plaatsen. Naast het leveren van vakwerk, vinden wij het ook belangrijk om een prettige en fijne ervaring te hebben van zowel wij naar de klant als andersom. 

 

* Hieronder kunt u de recensies lezen en ook plaatsen. Alvast bedankt!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Wytze Franzen en Gea Hoekstra
2 jaar geleden

Het was een gok. Er was geen website met reviews, dus moesten we het doen met de indruk tijdens onze eerste kontakt. En daar wekte Cedric bij ons het vertrouwen: het zou goed komen en het kwám goed., meer dan dat zelfs. De vraag was: sauzen van plafonds en wanden van kamer, keuken en pantry. Halverwege de klus riepen Cedric en zijn compagnon Willem ons. De kozijnen staken nu toch wel magertjes af bij het mooie, strakke, frisse sauswerk. 2e klus: ook de kozijnen schilderen. En wat is het mooi geworden: in één woord: PRACHTIG !.We zijn er heel erg blij mee.
Sterke kanten van Cedric en Willem:
- het vakmanschap : top.
- het nakomen van afspraken: top.
- de bereidheid iets extra's te doen: top.
- de communicatie tijdens het gehele proces: top.
- de rust tijdens de uitvoering van het werk: top.
Last but not least: twee weken lang mensen bij je over de vloer: je moet ervan houden. Maar dit was geen opgave. Eerder een plezierig kontakt.
Bedankt Cedric en Willem. Tot een volgende keer.
Wytze Franzen en Gea Hoekstra
24 januari 2022 - 4 februari 2022.

.